Jubileumstreff for Bavariaklubben i Hordaland!

En etter en kom de rolig inn til Herdlavågen på Askøy utenfor Bergen. I alt 21 seilbåter og 70 personer med stort og smått, til en flott 10 års feiring av klubben.

Anita Botnevik ildsjel og formann i klubben har sammen med den positive Bavariagjengen laget alt klart for en minnerik helg.
 
Fra fredag til lørdag var det uformelt treff i uthavnen Råna. Klubbmedlemmene synes det er kjekt, da ikke alle har like mye erfaring fra uthavn.  Her utveksles kunnskap og tips medlemmene imellom.
 
Lørdag henter alle aktivitetspose ombord i Anita II, Anita har vært på sponsorjakt og fått mye spennende. Aktivitets quiz oppgaver for store og små, samt ivrige diskusjoner på VHF kanal 77. Her oppfordres alltid kvinner og barn til å delta. Konkurransen handler selvsagt om båtlivet, sikkerhet og navigasjon.
 
På ferden mot Herdla er det ikke å unngå litt kappseilas. Det er ingen arrangert regatta før hjemturen søndag, men noen lar seg alltid friste. Rundt kl.15:00 er de fleste vel i havn. Før ettermiddagens aktiviteter starter må alle få litt mat. Mett og god er alle klar for tautrekking, dart, knutekonkurranse og mye mer. 
West Marine har tatt med seg B-One, for dem som ønsker å teste den på fjorden. Her blir menn som ivrige gutter igjen.

Når ”60°N” er ferdig er det premiering til de yngste, før skippermøte og innlevering av quiz.
Senere blir det jordbær og Champagne, samt is til de yngste, før kvelden avsluttes med jubileumsmiddag på Biologen.
 
Bavariaklubben Hordaland er en fantastisk flott gjeng som virkelig viser ekte båtglede og godt sjømannskap. At klubben alene er med på å rekruttere til seilbåtliv er vi ganske sikker på...