2013-06-10-ead09ad067d3fb65786da1c92fb6000a3cdb468f Bilde: Askeladde Boats, Lite bilde: Orlogskaptein Torill Herland og Daglig leder Henrik J. Askvik.

Askeladden vant ny rammeavtale med Forsvaret og Politiet!

Det er en stolt og fornøyd daglig leder hos Askeladden Boats AS, Henrik J. Askvik, som i dag bekrefter ny rammeavtale for RIB leveranser til Forsvaret.

Etter en grundig anbuds- og evalueringsprosess har Forsvaret valgt å tildele Rammeavtalen for RIB båter til Askeladden Boats AS, meldes det i en pressemelding fra Askeladden Boats AS.
 
Avtalen er vunnet i sterk konkurranse mellom en rekke kvalifiserte leverandører hvor samtlige kunne dokumentere høyeste tekniske båt- og utstyrsstandard.
 
Askeladdens vinnerkriterier i tillegg til høy teknisk standard var svært konkurransedyktige priser, korte leveringstider og ikke minst inngående kompetanse rundt båttypen RIB (Ridgid-Inflatable Boat).
Avtalen innebærer langsiktige leveranser av RIB båter i ulike størrelser og med spesialutstyr tilpasset Forsvarets ulike bruksområder. Leveransene gjennomføres i samarbeid med  Askeladdens polske produksjonspartner som allerede har bred erfaring med leveranser av RIB til politi, forsvar, inspeksjon og oppsyn. 
 
Serviceansvaret håndteres av Båtens Beste som er Askeladdens internavdeling for salg og service overfor proffkunder.
 
Med denne avtalen har Askeladden fått et solid fotfeste innen spesialtilpassete båter til krevende yrkesbruk, noe som lenge har vært et planlagt satsingsområde.

Askeladden har bl.a. levert en spesialutstyrt Commuter RIB 10 som politibåt til Sørlandskysten.
Uttak av båter i henhold til forsvarsavtalen forventes å ligge på båtstørrelser fra 6 til 12 meter med alternative spesifikasjoner, påbygg og utstyr. Politiets Data- og Materielltjeneste kan også benytte seg av rammeavtalen og derved kunne anskaffe Askeladden RIB båter til polititjeneste.
 
For Askeladden representerer forsvarsavtalen et nytt viktig ben å stå på i tillegg til selskapets kjernevirksomhet innen fritidsbåter.
 
Vi gleder oss til å ta fatt på samarbeidet med Forsvaret som vi oppfatter som en kompetent og krevende båtkjøper som vi har stor respekt for. Med våre mange seriøse hovedleverandører i ryggen føler vi oss sikre på at vi i enhver sammenheng skal kunne leve opp til Askeladdens kvalitetsprofil” sier Henrik J. Askvik, stolt daglig leder som representerer en bedrift med over 100 års båtbyggererfaring.