Nytt flaggskip fra Ferretti!

Ferretti 960, er navnet til den største planende fritidsbåten bygget av Ferretti Yachts og hadde sin verdenspremierer 22-23 juni.

Ferretti 960 beskrives som en slank, sporty 96-foter med topp kvaliteter både innvendig og utvendig. 
Akterdelen er innovativ og har flytbar garasje til en Tender.  Utvendig er hovedekket innglasset i en stor bue, og dette resulterer i et sporty utseende. Samt den senkede ripen langs begge bredsider i midten av båten, på nivå med spisestue, øker betydelig innendørs lysstyrke.
 
Med hevet styreposisjon blir det mulig å få det meste av hoveddekket innvendig. Dette gir plass til eiers lugar på hovedekket, sammen med spisestue, salong og pantry. Under dekk er det fire store gjestelugarer.
 
Yachten er CE registrert under 24 meters lengde og slipper derved en profesjonell skipper og båten kan forvaltes som en fritidsbåt.
 
Også denne yachten kommer av et tett samarbeid mellom Studio Zuccon International Project, som designer Ferretti Yachts. AYTD, Advanced Yacht Teknologi og Design, samt Ferretti Gruppens team av ingeniører, arkitekter og designere. Den nye yachten bevarer samme skrogdesign og vannlinjene fra forrige flaggskip, Ferretti 881 . Farten er oppgitt til 32 knop på de første sjøtestene.
 

Se Youtube klipp av yachten her