2013-07-04-33501acb7d78dfeb6cbd53124381b2dc639eae5f Arkivbilder, til venstre Skudneshavn og til høyre Vasti Jackson i kanonform fra Skånevik i 2008

Blues i Skånevik eller kystkulturfestival i Skudeneshavn!

Det er bare å velge hvilken festival man vi reise til. Festivalene i de populære gjestehavnene, byr på fullspekket program.

For 17. gang arrangeres Skånevik Bluesfestival.   Skånevik ligger sør i Hordaland i Etne kommune innerst i Skåneviksfjorden. Bygden har ca. 1000 innbyggere og blir omtalt som "Sunnhordlands perle". Skånevik har en fin gjestehavn som garantert er rimelig oppfylt i helgen. Se programmet her.
 
Skudefestivalen ble arrangert for første gang i 1994 og det er Lions Skudeneshavn, Karmøy Råseglarlag og Skudeneshavn Båtforening som står som arrangør. Festivalen er blitt en av Norges største kystkulturfestivaler.  De er Norges største kulturmønstring med båter i alle kategorier, trebåter, veteranbåter, lystbåter, småbåter og seilskuter og festivalen samler ca. 35 000 besøkende og ca. 600 båter. Også her er et artisprogram som garantert frister. Se program og festivalavis her. 

Gratis inngang og gratis havneavgift, frister skudefestivalen med. -Som det har vært i festivalens 20- årige historie er det heller ikke i år noen havneavgift for de som kommer med båt til festivalen.

Se bilder fra Båtsans havner Skånevik

Se bilder fra Båtsans havner Skudeneshavn