Nye Viknes 980 – flerbruksbåten!

Viknes har i samarbeid med DNV og Sjøfartsdirektoratet utviklet flerbruksbåten 980. Med dette viser den Norske produsenten og 25 års jubilanten at de på ingen måte har tenkt å ta det rolig i jubileumsåret.

Båten er ett resultat av flere konkrete forespørsler fra våre etablerte kunder etter en båt som er tilpasset aktiv bruk med fokus på fiske. Etter lengre tid med tilpassinger ser vi for oss at båten også  vil kunne fungere godt som; Hytte/Landstedsbåt, lystbåt i CE designkategori B, mindre arbeidsbåt, Kystsjark eller Beredskapsbåt, forteller Kristian Sivertsen, daglig leder hos Viknes til Båtsans.

Båten har alle de kvaliteter og løsninger som den moderne sjømann måtte ønske, i følge Viknes. Viknes vil med 980 sette ny standard for komfort og trivsel på arbeids- plassen. Båtene vil bli bygget etter rederens ønsker.

Båten er fleksibel mht innredning og kan leveres med toalettrom med dusj, sengeplass til 3-4 personer, pantry, 2-3 styreposisjoner etc.

Styrehuset er plassert på BB side for å kunne utnytte dekksplassen på STB side maksimalt. Vi tenker da spesielt på mulighet for Kraftblokk/Garnhaler montert i forkant av Styrehus på STB side. Båten har mulighet for store stuerom eller brønn under dekk.

Viknes vi ha et eget arrangement i Bakarvågen på Askøy i anledning lansering.

Tekniske data:
Lengde: 9,65 Bredde: 3,42

Pris på forespørsel.