2013-07-15-79ed5ae2f2cf5fb17743e1f826ddfdcb7e798eb1 Beneteau Oceanis 38 med den karakteristiske targabøylen.

Nye Beneteau Oceanis 38!

Nye Beneteau Oceanis 38, kommer til Båter i sjøen i Oslo 5-8. september. Et nytt konsept fra verftet som tilpasses de ulike stadiene i livet.

I følge verftet har de kommet med et nytt revolusjonerende konsept. Dagsseiler, weekender eller cruiser, Oceanis 38 tilpasser seg de tre verdener og skal tilfredsstille dine behov, ønsker og livsstil.

Et konsept tilpasset de ulike stadiene i livet. Skroget er designet av Finot-Conq Architects.

De ulike valgene
Innvendig står eieren meget fritt til å velge hvordan båtens layout skal være.  På den typiske dagsseileren er det fremre skottet fjernet under dekk, dette gjør at man får et stort åpent område. Utsikt til baugen, med store sofaer og en liten pantry. Denne varianten er typisk for de som kun seiler noen timer.

De som ønsker å seile noen dager kan foretrekke en weekender. Her velger man mellom 2 eller 3 kabiner. Du kan ha åpne eller lukkede kabiner, separate dusj båser, ekstra bord benker osv.

Cruiseren er den mer konvensjonelle for uke seilas for dem som skal være lenge på sjøen. Også her kan du velge mellom to – tre kabiner og en større pantry plassert mot salongen som rommer 6 personer. Her får man eget dusjrom, lukkede kabiner og alle variantene har godt med lagringsplass.

Uteområdene er omfattende, med gode seilegenskaper og ytelse takket være balansert seil plan: sentral mast, jib med en liten overlapp, storseil og hennes konstruksjon på hele lengden av skroget som bidrar til å opprettholde en moderat krengevinkel.

Les mer om båten og se hele bildeserien hos Beneteau.com