2013-08-06-5c2e54497a9950d8e176bb18e76e4d4482eb6b82 Windy 31 Zonda, ble kåret til Motor Boat of the year i 2012.

NAUTIC SAILING AS & WINDY på Vestlandet

Windy har nylig inngått en forhandleravtale med Nautic Sailing AS, på Hjellestad utenfor Bergen. Avtalen gjelder for salg, markedsføring og service av Windy i område Hordaland, Sogn og Fjordane.

Båtsans har vart kjent med avtalen en stund, og Windy informerer i en pressemelding at de ser store muligheter for å utvikle salget og service av WINDY på Vestlandet i årene fremover.

Gjennom 15 år har vi hatt et gjensidig godt samarbeid med Norsk Båtsenter AS.  Når vi nå velger å møte fremtiden i samarbeid med Nautic Sailing AS, så skyldes dette ikke minst WINDY’s betydelige satsning på mindre båttyper ( W26 – W39 + DRACO), men også det faktum at WINDY ønsker å styrke sin posisjon for de større modellene ( W40 – W52) ; -  i konkurranse med blant annet Princess og andre storbåtaktører.

Olav Stølsli hos Nye Norske Båtsenter er også fornøyd etter et langt samarbeid med Windy, men med deres nye storsatsning på Draco, passer det ikke helt inn i deres kundesegment. Princess med sine mange ny V modeller blir også en direkte konkurrent av Windy og da ha begge i samme hus kan være vanskelig, så de er helt enig i Windy sin avgjørelse.

Nautic Sailing As er best kjent som forhandler i Vest av seilbåtmerket Jeanneau, men har det siste året også representert det Norske båtmerke Goldfish. Nautic Sailing AS har samarbeidsavtale med Bergen Maritim As (autorisert Volvo Penta forhandler) for alt teknisk – motorservice og vinterlagring.

Windy sier i pressemeldingen at med infrastrukturen på plass, og sterkt fokus på vårt sterke varemerke, er vi fulle av entusiasme for hva fremtiden vil gi og hvordan de vil betjene våre Kunder. Vi er selv ikke i tvil om at den overlegne og gjennomgående kvalitet WINDY representerer, har et stort kundepotensial ikke minst på Vestlandet.