2011-02-01-8c390bb4d81a69a41d2091ca8337bbbcc13878ec Nedtelling til Vestlandets Største Båtmesse

Nedtelling til Vestlandets Største Båtmesse

4 Verdenspremierer 2 Norgespremierer 4 Bergenspremierer. BaatSans har snakket med Jan Anders Søyland, Vestlandets ”Messe general” som han populært kalles i bransjen. Det nærmer seg som kjent Vestlandets største Båtmesse i Arenum – Bergen. Litt info har vi fått om den kommende båtmessen 17 - 20 feb.

4 Verdenspremierer
Det er ekstra moro at det et Vestlands produsenter som Askeladden, NB Marine og Viksund som presenterer sine Verdensnyheter på Messen. Askeladden viser P66 Weekend, NB Marine viser Ardea 32 og Viksund med sin 360 ST Cruz.  I følge Frydenbø Båtsenter kommer en verdensnyhet til, Nordkapp Noblesse 655.

2 Norgespremierer
Bavaria Sport HT 38. Den åpne Bavaria Sport er allerede en stor suksess og nå kommer modellen med hardtop, perfekt tilpasset vestlandske forhold. Det er Lunde Båt Motor AS som presentere den.

Agenturet på Lombardini Marine. Frydenbø Sabb Motor AS har solgt Lombardini motorer i en årrekke, og nå tar de steget ut og blir importør for disse kvalitetsproduktene.

4 Bergenspremierer
Baatsans er informert om at Vinneren av tittelen ”European Powerboat of the year 2011” i kategorien Sports Båter under 40 fot - Jeanneau NC 11 er kommet til forhandler Argos Båtsenter.
Jeanneau NC 11 presenteres på Argos Båtsenter’s stand.

Greenline 33, som Sol Marine As viser frem, ble vinner av Motor Boat of the Year 2011 Award i London. En fantastisk båt som også kan leveres som hybrid. Greenline 33 har vunnet en rekke priser.

Askeladden Boats AS har to premierer til!
Askeladden C84 Voyager - den optimale båtopplevelse og Askeladden P65 RIB - et proft arbeidsverktøy med lukket kabin for den aktive bruker.

Sealine som ligger ved bryggen skal ha førpremiere på deres Sealine F 42, som også vant sin kategori Motor Boat of the Year 2011 Award i London.

Vi er enige med Jan Anders Søyland om at dette er fantastisk oppmuntrende i disse dager! Vi gleder oss til å være med å dekke messen med alt som skal foregå messedagene.

”Det er alltid så koselig med Bergens Messen” kan Jan Anders fortelle en utstiller kom og sa til ham, ”her er vi alle som en stor familie!”

BaatSans presenterer Jan Anders Søyland som månedens gjest i februar.