2013-08-26-5d2d18ef8cafee36f9af65c1015dbf905d5e75e0 Båtsans har testet solbrillene som faktisk flyter om man mister dem på sjøen, ny kolleksjon vises i Cannes

100 % Flytende solbriller!

Flytende solbriller, tilpasset livet på sjøen, endelig i Norge. Italiensk design, sveitsisk materiale, og linse fra Tyske Carl Zeiss Vision.

Den nye kolleksjon og merket er i ferd med å ta Europa med storm, som den nye klassiske fritidsbrillen.
Premium solbriller som er ultralette, med ren polyamid innfatning, utviklet til å flyte og designet for ytelse, stil og komfort. ”One piece” og super elastisk. Sitter perfekt på nesen uten å ”sige” ned, selv om man løper.
Innfatnings farger er inspirert av sjøen og YEYKEY tilbyr høy ytelses solbrilleglass utviklet av Carl Zeiss Vision.

Ny kolleksjon blir vist på Båtmessen i Cannes, sniktitt her..

Solbrillene passer godt for seilsport pga. ingen refleks og de er vannavstøtende. Den spesielle behandlingen av brillene gjør at vann, salt og støv preller av på begge sider av glassene, som igjen gir perfekt syn når du svømmer eller driver annen vannsport.
 Solbrillen er også ripebehanlet på inn og utside av linsen. Modellene er videreutviklet til ski og annen sportsaktivitet. Kan også fås i kategori 4 for spesielt hvitt lys på sjøen (eller isbre), meldes i en pressemelding fra importøren.

Yeykey er stolt sponsor av Ski & Golf i Østerriket og Audi sailing team. Det Tyske landslaget i roing var også sponset av Yeykey under OL i London i 2012.

Båtsans har testet brillen og opplever den som særdeles behagelig på, den sitter perfekt på nesen og glir ikke ned. Perfekt til den aktive, og har morsomme designeffekter som man kan bytte ut farger etter humør eller stil.

For mer info ta kontakt med den norske importøren SeaEye AS