Nytt samarbeid og ny modell!

Jonny Pedersen hos JP Marine Yacht og Hans-Martin Faraas hos Leangbukta Båt skal samarbeide om båtmerket Elan, her ombord i verdensnyheten Elan 30.

Endelig kom 30 foteren som det har vært knyttet en del forventinger til. 35 foteren er en populær båt i Norge og mange har spurt etter en litt mindre utgave, forteller Pedersen. Her har de klart og lage en meget innholdsrik båt og dette er en etterlengtet modell.

I båten er det stor sittegruppe akter, som kan omgjøres til solseng. Grill, vask og kjøleskap, så man har mulighet til ”kokkelering” ute på fine dager. Høyt plassert førerposisjon med dobbeltsete i førerretning.

Under dekk er det salong, pantry og to store doble kabiner. I tilknytning til hovedkabin i baugen er det også stort bad/toalettrom. Alt utført i delikate farger og med stoff på dørene får man et eksklusivt preg over interiøret.

Båten kan utstyres med mange ulike motoralternativer, i prototypen står det 2x220 hk Volvo D3, og på grunn av den gode V-bunnen som går helt akter har båten særdeles gode sjøegenskaper, forteller Pedersen. Toppfart er rundt 37, med dette motoralternativet .

Dette er en båt som passer de fleste og prisen starter på 1,4 millioner. Prototypen ble først vist på Båter i sjøen i helgen og første demobåt kommer til Leangbukten om ca 14 dager.  For Faraas er dette en påbygging av sitt eget segment. Vi har båter, som er mindre og når kunden er klar for litt større båt har vi ikke hatt noe å tilby. Elan har laget en 30 foter som ser lekker ut og samtidig utnyttet plassen maksimalt uten at de går utover designet. Samarbeidet mellom Namsos og Oslo resulterer nok i et nytt selskap, forteller de til Båtsans.no

For mer info kontakt JP Marine Yacht eller Leangbukten Båt.