Absolute Sports Line 40 STL!

Hvem skulle tro at dette var Oslo for godt og vel en uke siden. Her er fra Italmarin sin stand med den spreke nyheten fra Absolute.

Det ”vågale” Osloparet investerte i en middelhavsbåt, langt fra ”typisk” Norsk. 40 STL hadde premiere i fjor høst i Cannes.

Familiene som kjøpet båten er storfornøyd og de har ikke angret et sekund, skal vi tro Petter Nystrøm hos Italmarin. Med det flotte været vi har hatt i sommer østpå, kunne de ikke truffet bedre. De har vært på sjøen så snart de har hatt en fridag og brukt båten i hele sommer. Kursen har vær sør og øst og de får naturligvis mye oppmerksomhet når de kommer med en sportsbåt som dette.

Med 40 fot er dette en båt for å nyte uteplassen, nærmest uten grenser. Det meste foregår ute også matlaging da en egen wetbar med grill er ved usalongen, men her er også god plass under dekk, og det skulle være nødvendig.

Når man går ombord akter er det passasje på styrbordside forbi den store triple solsengen med regulerbar rygg. Videre frem til cockpit med usalong og to stoler i førerretning. Under dekk er pantry, salong (kan omgjøres til dobbelseng), og stor dobbel hovedkabin.

For mer info om båten (motoralternativer osv) ta kontakt med importør Italmarin som garantert hjelper deg om du tar sjansen på å være litt utenom A4.