Helårsbåten Explorer 50!

Førstkommende helg er dette en av trawlerne forhandleren W-Yacht viser frem på "Dra til sjøs" i Bergen. Vel verd en vurdering om du vil ha det lille ekstra.

Er du på jakt etter en ”hytte” på sjøen, får du det og mer til. Explorer kom til Norge i mars 2013 og er blant den første i en helt ny serie. Dette er ikke en båt fra samlebånd, men en båt tilpasset kundens behov og ønsker.

Det koster naturligvis litt ekstra å få båten etter egne ønsker, men for en frihet å kunne gjøre det.
Interiør i hel teak bygget av møbelsnekkere gir et eksklusiv inntrykk med en gang du entrer båten. Her er mye plass fra akter til baug, og fra ”topp til tå”.

Under dekk, i motorrommet, er det godt med plass til å stelle de 2 x Cummins motorene på 440 hk.  Med til sammen 880 hestekreftene har båten en marsjfart 13 knop. Standard motorvalg er 2 x Yanmar 315 hk.  Ned luken fra akterdekk er også godt med stableplass for sykler og andre fritidsaktivitets utstyr.

Akterdekket er utstyrt med flere benker og opp til flybridgen går man tørt, i en solid trapp med håndtak. Flybridgen har hardtop og kalesje rundt, her et 3 solide snubare seter i fartsretning, og en stor salong. Her oppe kan man underholde og beverte flere gjester da båten kan bli utstyrt med alt man trenger, som elektrisk grill, kjøleskap, isbitmaskin, vask, og naturligvis musikk.

Layout på utstillingsbåten er en stor salong når man kommer inn fra akterdekket, videre inn til en stor pantry på babord side og en komplett styreposisjon på styrbord side. Her kan man gå direkte ut på skandekk fra skyvedøren. Under dekk er to doble kabiner, to store baderom med romslige dusjrom.

Helårsbåten har standard oppvarming med Dometic reverserende aircondition, så kan man stille inn varmen på hvert rom, så her er ingenting i veien for å bo i båten året rundt om du vil. Båten er CE klassifisert A, som betyr havgående, så her er rom for å ta de virkelig store turene.

Vil du vite mer om båten er det bare å ta turen innom Dra til Sjøs for å møte W-Yacht som helt sikkert vil fortelle deg alt om den nye serien og et enda større flaggskip som er under bygging.

Teknisk:
 

L.O.A.  15,67 m / 51,3 fot

Bredde  4,58 m
Dybde 1,22 m
Diesel 2 460 l
Vann 1 135 l

Septik 322 l

Vekt (før bunkring) 18 600 kg