2013-09-26-0644b3c1526c5c2b645bd06a4a25d32eee9fcc9f Slik ser det ut når designere får frie tøyler...

Fremtidens superyacht fra Freadship!

Det Nederlanske verftet Feadship har avduket sitt siste fremtids prosjekt, under Monaco Yacht Show. Tegneren flørter med de kongelige og har dem i tankene som kundegruppe for Feadship Royale.

Feadship Royale er designet med neste generasjons superyacht eiere i tankene . I dette tilfellet har tegnere hatt frie tøyler til  å la fantasien løpe, med tanke på de potensielle kravene til to konkret ”hypotetiske” eierne.

For å markere årets kroning av kongen, spekulerer Feadship Royale på hvordan kong Willem-Alexander og dronning Máxima - og landet de tjener - kanskje kunne bruke en Feadship.

Majestetisk litt beskjeden og glamorøse, er kjennemerkene til den moderne nederlandske kongefamilien . Og dette er også viktige egenskaper ved det nye Fremtids konseptet Feadship Royale.

"Feadship Royale er ikke en offisiell gave til deres Majesteter, selv om vi håper de har det gøy å utforske vår tenkning på deres vegne ," sier Farouk Nefzi , markedsføring og merkevare direktør ved Feadship . " Feadship har bygget en rekke staselige superyachter for fyrster fra hele verden . Vi har også designet Piet Hein, en gave fra det nederlandske folk til kong Willem - Alexanders bestemor Princess Juliana i anledning hennes ekteskap i 1937 . Det er rimelig å si at vi er ganske stolte av denne kongelige arv. "
En kongelig yacht bør respektere miljøet. På Feadship Royale skal elektrisk kraft komme fra to medium-speed 2000kw dieselaggregater . Hun oppfyller allerede IMO Tier III og EPA Tier 4i forskrifter – som skal tre i kraft i 2020.

Freadship er kjent for mange av sine flotte superyachter, så får vi følge med videre om dette en gang blir er realitet, og om kongefamilien kommer seilende med denne.