2013-09-27-a5b2c72268b9771e1a1a3734b5e1f9ce2950c5b1 Ørjan Wollertsen ombord i Windy 26 Kharma, så ligger 31 Zonda og 40 Maestro

Nautic Sailing favner om High-end markedet!

Når markedet ligger nede, er det noen som tør å satse friskt. Ørjan Wollertsen hos Nautic Sailing gleder seg entusiastisk over Windy-forhandler statusen.

Boblende av energi har han nettopp hentet en Windy 40 Maestro i Sverige, og er så fornøyd med båten. Windy er så proffe, forteller han. Ingen lyder, ingen feil, alt var bare 100% hele turen hjem.  Dette er en båt jeg har god tro på for Vestlandet, her sitter du lunt å godt om det regner, eller du kan åpne takluken på de fine dagene å slippe solen inn.  Wollertsen har tre Windy’er med seg på messen ”Dra til sjøs”. Motor boat of the Year 2012, Windy Zonda, er også med. En virkelig linjelekker båt, som har fått enormt mye skryt over design og skrog.  Windy har mer å glede seg om dagen, de er også nominert om å bli European powerboat of the year 2014 med 29 Coho.

Nautic Sailing har vær mest kjent for salg av seilbåter av det franske merket Jeanneau. I fjor tok de steget ut i motorbåt segmentet, og det ble ingen hvilken som helst. De er i dag den eneste norske Goldfish forhandler. Salg har det også blitt, både 23 Tender og 29 Rib Tender har nye eiere her på Vestlandet.

Dere er tøff å satser friskt? Ja, men jeg synes det er viktig å ta ansvar nå, og vi har tro på dette vi gjør og de merkene vi har, selv om de ligger i den øvre prisklassen. Folk har penger og vi ønsker å være kjent for High-end produkter. Vi har store flotte seilbåter, fart og aktivt sjøliv, og nå litt day-cruising.

Jeg er veldig fornøyd med året så langt. Vi har solgt 6 nye seilbåter, et par Goldfish og mye brukt båter. Så nå blir det spennende å se hvordan folk tar imot Windy hos oss, smiler den alltid like blide Wollertsen. Båtsans ønsker lykke til med statusen og salget på årets siste båtmesse "Dra til sjøs".