Varianta 37, sjelden billig!

Klassiske runde former på utsiden og moderne design under dekk - dette er utseendet på den nye modellen i Varianta serien, som er basert på skroget til Hanse 370.

Prislappen for en helt ny standardbåt med seil er 74900 euro (ca 610 000 NOK), eks mva. Båten er innredet i en litt ”enkel” stil, men har alt man trenger. Man kan putte på mye mer for å eventuelt heve prisen.
 

Skroget er basert på kjente Hanse 370, men cockpit og dekk er nytt. Dekket er høyt og gir mer luft under dekk. Et ekstra stort ratt har fått plass i cockpit, med benker som gjør det lett å passere. Cockpiten skal være romslig og ergonomisk utformet , og tilbyr en høy grad av sikkerhet takket være den høye ryggstøtten.

To lugarer under dekk, og man kan velg tre om ønskelig. Pantry tilbyr massevis av lagringsplass, en gasskomfyr med stekeovn, oppvaskkum og kjøleskap.

Salongen er romslig og utstyrt med et bredt spekter av vel gjennomtenkte detaljer, som for eksempel nedfellbart kartbord. Sideveggene er dekket med filt, som gir dem et lyst og luftig utseende.

Båten har  verdenspremieren i Hamburg på " Hanseboot 2013 " fra 26.10. - 03.11.2013 i Hall B6 Stand A150.