Nytt flaggskip fra Fairline!

En Sports Cruiser på 75 fot med navnet Targa 75 GRAN TURISMO. Liker du designen og synes dette er båten for deg, må du vente til 2015.

Verftet har nettopp presentert deres største og mest spennende prosjekt til dags dato, forteller de på hjemmesiden sin. Båten skal være ferdig i slutten av 2014 og får sin verdenspremiere i løpet av 2015 sesongen.

Med kombinasjon av design, interiør og ytelse skal Fairline vise seg fra sitt beste. Bant annet får man en romslig salong, med mye luksus og en 50” TV med surround musikk anlegg.

Ute i cockpit vil eierne glede seg over en utvidet plass for seg og sine gjester. Her er wet bar, salonger, en tredobbel solseng og en Tender garasje som har plass til en Williams 445 Diesel jet. Fremme på dekk har de også laget til med salong, solseng og mulighet for boblebad.

Targa 75 GT blir tilgjengelig med tre eller fire kabins løsning. Eiers kabin har store vinduer på både babord og styrbord side og en King-size dobbelseng, med egen garderobe. Stort baderom med all luksus.

Velger du tre kabins løsning for du en større pantry, med integrert vinkjøler, så vel som vaskemaskin og tørketrommel. De som velger 4 kabins løsning får også nyte en flott pantry med alt man kan ønske. Amerikansk fullstørrelse kjøl/fryseskap, ismaskin, oppvaskmaskin, mikro og plenty av lagringsplass.

Stander motorutrustning blir Caterpillar C32, med motorkraft alternativer fra  1622, 1825 og 1925 hk. Farten er forventet å være 32 knop, og med kraftigste motorvalg 40 knop.