Blir som nytt – lekende lett!

Med vaskemidler og rens fra Extreme Clean, er omtrent ingenting umulig å rengjøre. Norsk produserte produkter, fra Laksevåg firmaet i Bergen, imponerer.

Disse vaskemidlene er det ikke bare båtbransjen som kan nyte godt av; båt, bil og industri kan alle bruke dette. I dag finnes 5 ulike egenproduserte produkter. Extreme universal, Teakrens 1 og 2, Algorens, Impregnering og nytt i år Rust og Rur.

Selv gliser gründerne bredt når de viser propellen som har gjennomgått et lite bad i Rust og Rur. Etter 10 -15 minutter slipper rur og kalkavleiringer, noen ganger må behandlingen gjentas, og resultatet er enestående. Produktet leveres i konsentrat og skal kun blandes ut i vann.

Firmaet Extreme Clean AS består at to gründere, Jørn Horvei og Leif Monsen.  De hadde sett seg lei på ulike vaskemidler som lovet og lovet, men ikke holdt mål. De begynte å arbeide hardt for å få frem ”vidunder” produktet sitt, og at det virker er vi flere som kan skrive under på. Nøkkelord er kvalitet, og ofte får man hva man betaler for. Vi er kanskje litt dyrere, men det koster å produsere i Norge og det ønsker vi å fortsette med.

Et annet produkt som også er meget populært er impregnering fra Extreme. Vi har en T-skjorte som er helt vanntett, sier Horvei. Han er snau bort til vasken og fyller den med vann. Se her, du kan bære vann i den, og fibrene er ikke ødelagt, du kan fremdeles blåse luft gjennom. 

Teakrens produktet 1 og 2 er allerede en ”snakkis” i båtmiljøet. Her blir teaken som ny. Selv har de laget en youtube video på rens av teakdekk som du kan se her.


I dag kan paret endelig si at de lever av produktene, og det er flere som har fått øynene opp. Bilbransjen liker spesielt godt universalvasken på bilfelger. Spray litt på og de tøffeste bremseflekker forsvinner. Industrien har også kommet på banen. Det eneste som er litt synd er at slike som oss ikke får noe som helt støtte i utviklingsfasen. Innovasjon Norge sa nei. Forstå det den som vil?

Heldigvis har de aldri gitt opp, så nå kan vi alle glede oss til høstvasken, og er du av den typen som venter helt til våren? Ja, så er det håp, med Extreme Clean.

For mer info om produktene kan du besøke hjemmesiden deres, her finner du også Norske forhandlere.