2013-10-24-55c293a884d27c2293a495b78a78276f590097a5 Hanse Thorslund, nylig verdensmester.

Verdensmesteren blir ny kaptein for ”Allt för sjön”!

Fra gullmedalje på sjøen til en av de morsomste båtjobbene på land. Hanse Thorslund, nylig verdensmester i seilbåtklassen X35, overtar etter Thomas Sanberg som prosjektsjef for båtmessen i Stockholm.

Velkommen til Stockholmsmessen og  ”Allt for sjøen”, Hanse!
-Takk, det kjennes fantastisk gøy og være her. Med min brennende interesse og lidenskap for båter og sjøliv, er det naturligvis en fordel å bli prosjektleder for ”Allt for sjøen”.

Hanse har en gedigen prosjekt og markedsbakgrunn. I de seneste årene har han vært konsulent i sitt eget foretak med interimsoppdrag som sjef for ulike forretninger. Han har bred erfaring fra foto, film og produksjon foretak, samt media og reklamebyrå.

Når Allt for sjøen åpner fredag 1.mars 2014, blir det som alltid i ti dager fylt med seilbåter, motorbåter, utstyr og alt annet som gjør sjølivet verd å leve.

Hvordan vil det markeres at dette er siste messen til den mangeårige messekapteinen Thomas Sandberg?
-Det sies ja at man skal slutte med flagget til topps, så jeg har bestemt meg for at det her skal bli en uforglemmelig ”Allt för sjön”.  Vi holder på å finjustere detaljene, og jeg kan si med sikkerhet at dette blir en veldig bra messe, sier Thomas Sandberg, som går av med pensjon til sommeren.

Hvordan skal det markeres at dette er Hanse’s første messe?
-Det er jo fremdeles Thomas som styrer skuten, så innledningsvis skal jeg være med å lære så mye som mulig. Samtidig håper jeg å være en forsterkning i et allerede solid prosjektteam, forteller Hanse Thorslund.

Hanse ser på Stockholmsmessen som en veldig interessant medie- og markedsplass. Han ser frem til å arbeide med opplevelses media, som han mener blir mye viktigere. Ikke minst i en stadig økende digitalisert verden.

-Det personlige møtet skaper alltid energier utover det vanlige, avslutter Hanse Thorsrud i pressemelding fra Stockholmsmessen