2013-10-25-3e0b95dcdf37ed62418db37dcc72d480784a2673 Perfekt for surfere, seilere og andre vind "venner", prisen er ca kr 370

Vindmåler for smartmobiler!

Vaavud’s vindmåler er nominert til årets Dame pris. Vindmåleren lar mobilen din bli et ”hig-teck” metrologisk verktøy. Passer for Iphone 4, 4S, 5 og Samsung Galaxy S2, S3 og S4.

Vaavud’ s design er inspirert av de profesjonelle vindmålere, men denne har bare to kopper i stedet for tre, for å gjøre den mer ”lomme” vennlig. Produktet er ”one piece”, dette medfører at den er robust og den kan lett vaskes med vann om man får sand på den. I følge produsenten er den bygd for action.

Med Vaavud appen får man lett oversikt over gjennomsnitt, nøyaktig og maksimum vind styrke, og reell tid tidsgraf. Faktisk er det den første grafen i verden på en håndholdt vindmåler.

Nye funksjoner vil hele tiden bli oppdatert til Appen. Live kart og lagrede data en noe av det som kommer, sammen med Weendy, som er verdens raskest voksende vær nettverk.

I forkant av en av verdens største og viktigste utstyrsmesser Mets i Amsterdam, nominerer Dame komiteen de mest innovative nyhetene innen;
1.    Marineelektronikk og programvare
2.    Interiør, møbler, stoffer og elektrisk utstyr til bruk i kabiner
3.    Marina utstyr, båtverft utstyr og annet spesialutstyr som verktøy for båt.
4.    Dekks utstyr, seil og rigging
5.    Klær og mannskaps tilbehør
6.    Sikkerhetsutstyr og livredning
7.    Maskin, fremdrift, mekanisk og elektriske system og tilpasninger.

Fra 12 nasjoner har det blitt levert inn 115 produkter og juryen har nå nominert 52 produkter. Tilslutt vil det stå igjen 7 vinnere i hver kategori og 1 totalvinner. Vinnerne blir annonsert på frokostmøte på åpningsdagen av Mets 19.november.