En klassisk perle til leie!

Har du litt ekstra igjen etter ”feriepengene", kan du leie denne klassiske skjønnheten for 2 millioner i uken. M/Y Sherakhan er en drøm og en av de mest imponerende superyachter tilgjengelig til utleie.

Luksus yachten SHERAKHAN gir førsteklasses overnatting for inntil 26 charter gjester i 9 dobbeltrom og fire doble lugarer: Master lugaren har et boblebad, egen terrasse og salong.  Alle dobbeltsenger er king size og alle lugarene er utstyrt med en TV, DVD, stereo, minibar, safe, air-condition / oppvarming, et sminke / skrivebord, et datamaskin punkt, avslappende stoler, salong bord, en svært romslig walk-in closet, bad med toalett, bidet, bad (jacuzzi), dobbel servant og dusj.

Hoveddekk :
Når du setter foten på landgangen, vil du bli overrasket over de vakre detaljene, de enorme dekk områder, forbløffende treverk og utrolig utvalg av utemøbler. Boblebadet er veldig stort ( 18 personer) og selvfølgelig er her et komplett BBQ område.

Når du endelig kommer på innsiden, vil du like det du ser av klassisk nytelse. Det viktigste er salongen, den er ca 20 meter lang og 9 meter bred. Stilen er koselig, og det viktigste, her er det hjemmekoselig. Hver enkelt gjest på Sherakhan MY må umiddelbart få følelsen av at dette er deres hjem og kan slappe av på den måten de vil.

Salongen er visuelt delt i to områder ;
På den ene siden finner man spisestuen, med et vakkert bord, der 22 personer kan sitte. På begge sider av spisebordet er det to imponerende trapper som vil lede deg til eiers dekk. Når du sitter ved spisebordet og ser opp, vil du bli imponert av atriet.  Du kan se helt til taket av båten der boblebadet med glassbunn ligger. De enorme lysekrone er selvfølgelig spesielt designet for dette området på 7 meters høyde .

Den andre siden av salongen er innredet for å slappe av. Her finner du sofaer, hjemmekoselige lenestoler, enorme vaser, en peis, en flatskjerm- TV, en bar hvor du kan sitte deg ned å nyte drinker. Selvfølgelig et podium med et hvit flygel. Selv om området er stort, vil du aldri få sjansen til å føle deg "lost".

I vestibylen finnes det en skjønnhetssalong, treningssenter - massasje, badstue og boblebad på nedre dekk.

SHERAKHAN'S luksusinteriør og layout gir en følelse av storhet og komfort. Hun er tilgjengelig i Karibien og Middelhavet og noen ganger er det tid for et eventyr. M / Y SHERRAKAN vurderer i dag en tur til Patagonia for den antarktiske vinteren.

For mer info om ruter og andre utleie yachter, les her.