Båtutstilling i Dolviken!

Olav Stølsli hos Nye Norske Båtsenter er ombord i en av nyhetene som vises førstkommende helg. Finske Minor 25 offshore, den nye modellen for 2014.

En overraskende romslig båt, sier Stølsli begeistret. -De får det til disse ”Finnene”.
Minor har videreutviklet modellene sine og blitt premiert av båtjournalister verden over. Men det mest gledelige for Minor er at produksjonen i år har øk med over 30%. Som igjen betyr at de har gjort noe rett.

En av båtene som helt sikkert kommer til å være med å trekke ytterligere opp kan være denne. Med sine 25 fot er det utrolig hvor mye det er plass til når man tenker på at det er ”Walkorund”. Hytten rommer alt man trenger for en helg –og i beste fall en ukes tur. Dette er en båt for alle årstider og vær.

I styrhuset er det to seter i fartsretning, en på babord og en på styrbord som også er ”kapteinens” plass. Begge setene kan snues og integreres med sittegruppen som rommer resten av styrhuset. Men her er det geniale, under dette område er det blitt plass til en dobbel seng for ekstra gjester. Fremme i baugen under dekk er også en dobbel soveplass, og eget toalett rom.  Kokemuligheter er det i båten, en smart og kjent patent som de fleste av disse båtene er utstyrt med.

Motor alternativer er Volvo Penta eller Yanmar. I utstillingsmodellen er en Volvo Penta D4 med 260 hk. Da vil båten ha en fart på ca. 35 knop, så du har en god rekkevidde. Prisen starter rett over millionen.

Inntrykket av båten uten å ha testet den i sjø, er at alt er solid bygget. Solide fenderlister og en stålkant i baugen, gjør at den tåler robust behandling. Det oser av kvalitet og smarte løsninger, og innredning er delikat. 

Vi kan ikke annet enn å si oss enig i –”De er flinke disse Finnene”

Nye Norske Båtsenter har i Båtutstillingen til helgen (1-3. Nov) flere nyheter. Blant annet Norges Premiere på  Princess 52.  For mer info besøk Nye Norske Båtsenter