2013-11-13-235598ff5319c7911a647dc0aa1f6d94c5dc9a24 "Nisseluen" kommer på til helgen, men gavebordet er på plass hos Morten Damhagen og butikken Maritim på Damsgård. Godt med parkeringsplasser skal det være for kundene som ønsker å besøke oss...

Gjør et kupp på Julemessen til helgen!

Morten Damhagen hos Maritim Båtutstyr i Bergen, hjelper leverandørene sine med å tømme lagrene. Benytt muligheten lørdag og søndag, til en god handel.

Hos Maritim butikken på Damsgård,  har de startet Julen. Her finner du et eget gavebord, med gode julegavetips til de båtglade i familien eller blant venner. 

Om du ikke er på jakt etter julegave kan du garantert gjøre et kupp til deg selv eller båten din.  Maritim Damsgård frister med Flytevest til kr. 50,- Led lommelykt (Navisafe) som er vanntett, pris kr. 150,- eller en vaskebørste til bare 20 kroner. Liker du  å være tidlig ute kan du kjøpe selvpolerende bunnsmørning  til neste sesong, fra SeaJet
- Les alle tilbudene i messeavisen her.

Morten Damhagen forteller til Båtsans at de også får besøk av flere av leverandørene deres, her får kundene mulighet til å stille fagspørsmål direkte til leverandørene.  Frydenbø Sabb motor er på plass, Sleipner,  Eberspächer og Sola Shipping for å nevne noen.

Om det blir en suksess lover Damhagen å gjøre det til en fast juletradisjon. Litt ekstra kos  på julemessen,  som pepperkaker, vafler og kaffe er naturligvis en del av ”pakken” til alle som tar turen innom, avslutte han.