2013-11-19-836caa20af9d67720a64d3df4491383f2f3cfe07 Det er bare å gratulerer Ronny og Arne Skauen og resten av Sleipner med en fantastisk prestasjon

Sleipner ble total vinner av Dame prisen!

Thomas Skauen forteller til Båtsans at de er veldig stolte. Det er stort å vinne denne type pris, spesielt siden det er fra selve bransjen og en høyt kvalifisert fagjury som avgjør.

Dette er helt klart et kvalitetsstempel til Norske Sleipner, som produserer og utvikler stabilisatorene i Fredrikstad. Det har kostet mye penger og de har brukt lang tid på å utvikle, teste, samt kvalitetssikre produktet.

DAME juryen begrunner avgjørelsen slik:
Sleipner motor har tenkt utenfor boksen ved å produsere en finne som passer bedre til de nye moderne skrogformene. Den elegante kurven og formen til finnen har direkte innvirkning på stabiliteten til båten og reduserer den ubehagelige gyngingen frem og tilbake. Stabilisatorer blir mer og mer ønskelig blant båt/yacht eiere. Sleipner sin løsning med den nye finnen (SPS55), gir eier og gjester en mye mer behagelig sjøreise, spesielt om man ligge for anker.

Ronny Skauen som har ledet forskningen og de internasjonale operasjonene, mottok prisen på vegen av Sleipner Motor. Han sa: Denne prisen betyr mye for oss. Produktutvikling er selve kjernen for Sleipner. Vi tror det nye designet ikke bare er viktig for oss, men også hele båtindustrien. Med stabilisatorfinnen kan terskelen for å kjøpe båt bli mindre for mange folk, som kanskje hadde valgt annerledes uten denne muligheten.  Vi tror juryen tenker det samme, sa en glad Ronny Skauen

Sleipner er kanskje mest kjent for trøstere (sidepropeller), men har investert tungt for å utvikle finne stabilisator gjennom de siste årene. Fokusert på effektivitet, lett å bruke, samt produsere og montere.

Vi er selv båtfolk og DAME prisen er virkelig en belønning vi er takknemlig for. Og i tillegg gå helt til topps ved å bli ”Overall Winner”, gjør meg stolt på vegne av firmaet og våre dedikerte ansatte, sa adm. direktør Arne Skauen.

Les mer om finnestabilisatorene hos Sleipner