2013-11-21-a6883be2a55c92387e7b0c1315fdadb3c2133550 Henrik Askvik trygt ombord inne, men det blir også mulighet for demoturer ute på sjøen til helgen, lover Askvik

Demobåter til gunstige julepriser!

I helgen invitere Henrik Askvik med Båtens Beste & Askeladden til åpent hus. Om du ikke finner noe å legge under juletreet, er det vafler og kaffe til alle besøkende.

Båtsans har vært på besøk hos Båtens Beste & Askeladden, og fikk nyss om at her kan du gjøre kupp på demobåter og motorer fra 90 hk og større. De har igjen noen overliggere som selges til svært gunstige priser. Du kan starte julegavehandelen hos oss, vi har mye varer i butikken på Askvik litt utenfor OS sentrum, til svært rabatterte priser.

Askeladden har i likhet med resten av bransjen gjennomført et greit år. Ikke det helt store, men bedre enn i fjor. Vi har ikke flere lagerbåter igjen, og det er en god ting. Det vi produserer til neste sesong er stort sett på bestilling. En betryggende følelse, forteller Askvik. Han kan også glede seg over en solid rammeavtale med det Norske forsvaret på Rib båter.

Den første skal overleveres i månedsskiftet, noe vi alle ser frem til, fortelle han.  Det er også godt å vite at det sannsynligvis blir større volum de kommende årene. Parallelt med proffmarkedet utvikler de nytt på fritidsmarkedet. Askeladden har nettopp lansert den nye serien C75 Center Cabin og C 75 Cruiser, og kjenner vi ”Askeladden” rett kommer det vel med noe mer.

Er du nysgjerrig på å få vite mer, er det bare å stikke innom i helgen, vi har åpent på lørdag fra 10-16 og søndag 12-16, avslutter Askvik.