2013-11-22-13625b5a92daa047c94891abef6c6eb02a48be7f Årets mottaker visste ikke om prisen på forhånd og ble overrasket da administrerende direktør i Norboat, Erlend Prütz, tok ordet under Sleipners tradisjonelle cocktail party for kunder og distributører på METS

Norboats hedersbevisning "Vandrepropellen" tildelt Arne Skauen!

Norboats hededersbevisning "Vandrepropellen" ble Onsdag delt ut på verdens største båtutstyrsmesse, METS i Amsterdam. Prisen stemmes frem i styret av Norboat og skal gå til et firma, organisasjon eller person som har ytt mer til bransjen enn forventet.

"Det er min ærefulle jobb å dele ut denne prestisjefylte prisen. Årets pris går til en person som har jobbet mesteparten av sitt liv i båtbransjen. Ikke bare er båt hans arbeid, men også hans store lidenskap. Kanskje foruten hans barnebarn, er det neppe noe annet som gir årets vinner mer glede, enn nettopp båtlivet. Han er kjent for å være en hjelpsom båtmann på bryggene, som alltid er villig til å hjelpe andre. Han har gjort en fabelaktig jobb for sitt firma, men også for båtbransjen som helhet. Årets vinner er administrerende direktør ved Sleipner Motor, Arne Kai Skauen!"

"Dette kom mildt sagt som en overraskelse på meg. Etter at vi i går ble tildelt den prestisjefylte produktprisen Dame Award Overall Winner, hadde jeg ikke sett for meg at det skulle bli enda flere betydelige høydepunkter under denne messen. Men, denne personlige prisen rørte meg virkelig og jeg få må takke Norboat for å vise meg en slik oppmerksomhet", sier en tydelig glad Arne Kai Skauen rett etter tildelingen.

Tidligere vinnere:
Lars Holø
Roald Skibsrud
Jon Rønsdal
Jan Anders Søyland
Øystein Bredal-Thorsen
Jan Herman Linge
Eivind Amble
Leif Bergaas
Truls W. Mohn
Per Jørgen Røgeberg
Geir Søraker
Knut Heiberg-Andersen,
og nå Arne Skauen