2013-11-22-b47fe835c53dbf32b1a64d1c5b5a141418d55b05 Lowrance og Simrad Yachting Uni-Dock

Ny vanntett dockingstasjon for siste nye smarttelefoner!

Uni-Dock er en ny vanntett dockingstasjon som passer til en mengde smarttelefoner og kobles sammen med SonicHub, kombinert radio- og stereoanlegg for tilkobling til Lowrance og Simrad Yachting plottere.

Mange nyheter har blitt lansert på Mets denne uken. Uni-Dock er produsert av Fusion, som har en mengde maritime stereoanlegg tilgjengelig for salg i Norge.  ProNav som er distributør informerer i dagens pressemelding om Uni-Dock, som navnet tilsier, er en universell dockingstasjon for å kunne lagre og lade din smarttelefon når du er ombord, og samtidig kunne spille musikk via telefonen.

Uni-Dock er kompatibel med både Apple, iPhone 4 og 5 samt en hel del andre Android telefoner, mediaspillere og USB drivere. Uni-Dock er en tilleggsenhet til SonicHub, prosessor/forsterker, som tilkobles din kartplotter slik at du kan betjene hele ditt underholdningsanlegg fra plotteren.

Uni-Dock er designet for å beskytte din smarttelefon både mot fuktighet og støt mens du er om bord. Enheten leveres med tre kabler; Micro USB, 30-pins Apple og Apple lightning, slik at den er kompatibel med de mest populære smarttelefonene.

Uni-Dock for SonicHub har en veiledende utsalgspris på kr. 1.360 og er tilgjengelig for sal