2013-12-04-801bbfdc4bdd290a36f9afc4fd8d7bc62f8bc9bf Alltid blide Flemming, blir fortsatt å treffes hvor han trives best, ombord i en Bavaria. (arkivfoto)

Fra ansatt til forhandler!

Flemming Brun Henriksen hos Lunde Båt, avdeling Vest, går i kompaniskap med Per Olav Rosland, fra Hanabryggene. Flemming skal fortsette som “Bavariamann”, men nå som forhandler av seilbåtene.

Det nye selskapet har enda ikke fått navn og det har vært en spennende tid, for det nye selskapet skal ikke bare selge seilbåter. Andre kjente merker de skal forhandle er Nimbus, Paragon, Green Line og Askeladden.

Men jeg er veldig glad for at jeg fortsatt får være med i Lunde Båt familien, forteller Flemming til Båtsans. Å gå fra ansatt til forhandler er ikke bare, bare, men vi er enig i at dette blir en god løsning for alle parter. Mitt hovedfokus i det nye selskapet skal være Bavaria, og vi dekker området fra Flekkefjord til Florø.

May Len Stensaker som er eier og daglig leder i Lunde Båt AS, sier i dag i en pressemelding at de har stor tro på at dette samarbeidet vil fungere meget bra for alle parter, med fortsatt stort fokus på at kunder får den beste service og oppfølging.

Samarbeidet og kompaniskapet med Per Olav Rosland ser Flemming frem til. Jeg har kjent Per Olav i mange år og han har vært i bransjen i mer enn 35 år, så her er mye erfaring. Vi regner med at det nye selskapet på Grasholmen vil bestå av 3-4 mann. Fremdeles er det en god del som skal på plass, men vi ser alle frem til å møte nye og gamle kunder i 2014, avslutter Flemming.