Nok en klassiker – Princess 43!

Den populære familiebåten fra det Engelske verftet kommer nå i ny drakt, både innvendig og utvendig. Se bildene hos Båtsans.

Utvendig har hun beholdt sitt klassiske utseende, men vi ser på de store vindusflatene at de her er snakk om en helt ny modell.

Innvendig har de også beholdt de klassiske innrednings løsningene, men endringene er tydelig også her. Større vinduer, gir mye lys og sikt i salongen. Førerplassen er ergonomisk og har rolige mørke farger som ikke blender kapteinen.

Pantry er på sin faste plass og du har alt du trenger for å trylle frem de flotteste retter. I utgangspunktet er her to lugarer, men man kan bestille noen ekstraløsninger, som gir flere sengeplasser. Selve flybridgen minner mer om en 50 foter enn en 43. De har utnyttet den maksimalt, med all mulig luksus. Båten har 15% større volum innvendig enn P42.

I følge veftet mangler det ikke på noe, og når ytelse samt sjøegenskapene skal være helt førsteklasses, er det ingen grunn til at ikke dette også blir en ny ener for verftet.