2013-12-06-346c302a562b3114e491714708a4c33cf1ee50de Livet ombord, det gode liv...

Båtmesser 2014!

I disse dager er det gjerne ikke båtmesser man først tenker på. Vi er i desember, midt i advent og julen står snart for døren. Men stadig kommer det påminnelser om vår og atter en ny båtssesong.

Båtsesongen starter gjerne med ”kick off” på båtmesser. Nå er det Svenske messen som frister med sine tema for våren 2014.

”Allt för sjön” i Stockholm kjører med følgende 7 tema:

1.    Seilbåt og Seiling
2.    Motorbåter Grand Large
3.    Lille Allt for sjön
4.    Tilbehør
5.    Classic boat show
6.    Miljø og holdbare hav
7.    Livet ombord

Her er mange flotte tema å være med på og ikke minst viktige som Miljø og holdbare hav. Men det vi alle tenker og gleder oss over er ”Livet ombord”. Vi søker løsninger for et smartere og behageligere liv ombord. Vi vil sove godt, bevege seg, bevare klærne slik at de ikke blir fuktige. Ta en dusj når det ikke frister med en dukkert i sjøen. Kort sagt mange ønsker å ha det like godt som hjemme. En stor del av opplevelsen er maten. Er det sol sommer og ferie, vil man lage noe godt. Uansett om man vil grille i fjæren, eller kokkelere som en mesterkokk, lover messen å komme med mange gode tips.

Vil du ha noe å glede deg til når snø og vinter overtar, gå inn å få litt inspirasjon hos ”søta bror” . www.alltforsjon.se