2013-12-13-c2bc404a5ad3136af072c69520c440b5e9185bde Kul ny kolleksjon i spreke farge og mønstre. I midten er nyheten Dotti en allroundvest

Ny kolleksjon fra Svenske Baltic!

Endelig en redningsvestprodusent som satser sprekt mot 2014 i herlige friske farger og mønstre, enten du trenger allround flytevest, oppblåsbar eller flyteklær.

I den nye katalogen fra Baltic finner du garantert en vest som passer dine behov. Allroundflytevesten passer de fleste aktiviteter. Den er utviklet for vanlig båtliv og livet på eller i nærheten av vann.

Når det gjelder allround vesten, er det to viktige parametre for produsenten; passform og design. Den skal naturligvis sitte bekvemt, men også være så fin at du gjerne bruker den når du er ved sjøen. Vesten er hurtig tørkende, lett og bekvem å ha på seg. Det som skiller modellene er farge, form og detaljer.

Når man skal kjøpe vest er det også viktig å huske på at den passer,  men enda viktigere enn det, er at du har den rette vekten på etiketten . Det er også viktig at vesten ikke er for stor, slik at den glir opp hvis du faller uti. Det vil også være slitsomt å svømme om
du hele tiden blir nødt til å trekke ned redningsvesten.

Kanskje et julegavetips i siste liten? Se om du finner din vest i katalogen her.