På Lørdag starter ”BOOT 2014”!

Det blir et premieremaraton uten like i Düsseldorf førstkommende helg, den 18. januar. Båtprodusenter kappes om å vise nyhetene, deriblant HanseGroup som har intet mindre enn fem.

Første premiere fra HanseGroup er den nye Moody DS 54, som er plassert i Hall 17 på stand C21. Et unikt konsept av  å ”Leve på et nivå”, her er også utmerkede materialer og flott handverk, ifølge produsenten. Øye for detaljer er nøkkelen til suksess i denne modellen, forteller de videre. Sikkerhet og sjøegenskaper sammen meg god seilytelse er garantert.

"Dette er seilbåten for dem som bruker mye tid på sjøen, og er spesielt godt egnet- både for kaldt og varmt klima". Fremtidige eiere kan velge mellom mange ulike innredninger og layouts.

Neste premiere båt fra HanseGroup lørdag, blir det nyeste familiemedlemmet Sealine F380 (tidligere britisk) som er første båt fra Greifswald i Tyskland. Den er i Hall 6 Stand D07. Deretter presenteres det nye konseptet Dehler 46, som også foregår i Hall 17, men på stand C23.

Søndag er det premiere på Varianta 44 i Hall 17, Stand C37 og en ny konsept presentasjon på nye Hanse 675 i Hall 17, stand A24.

Båtsans er på plass fra Lørdag, og skal selvsagt levere både Windy og Draco nyhetene og mye mye mer. Så det er bare å følge med i dagen som kommer, kanskje på tide med ny båt for sesongen? Vi skal frist så godt vi kan…, før vi går i gang med de Norske messene, og en ny herlig båtsesong.