2014-01-17-57c4a13a157264ae410a3defbf708bc78e7ae0ca Illubilde: Endre Ytreland har en god CV for å gjøre en god jobb, vi gratulerer

Endre Ytreland er ny daglig leder i Redningsselskapet i Hordaland

Den nye daglig lederen i Redningsselskapet i Hordaland; - Min jobb er å skape gode forhold for redningsskøytene, slik at de kan redde liv, berge verdier, verne kystmiljø og drive forebyggende arbeid, sier Ytreland.

Endre Ytreland er 40 år gammel, gift og har tre barn. Han kommer fra Sjøforsvaret, der han blant annet har jobbet med rekruttering, veiledning, HR, dykking og sanitet. Ytreland er utdannet fra Befalsskolen i Hæren, sykepleierhøgskolen,  og i tillegg har han en mastergrad fra BI Bergen.

- Mine første oppgaver er å bli kjent med organisasjonen og distriktet. Deretter vil jeg jobbe mot næringslivet og det offentlige for samarbeid med dem. I tillegg vil frivillighet og sjøvett for de minste gjennom vår nye satsing på den lille redningsskøyta Elias få økt fokus, forteller Ytreland, som startet 1. januar.
- Jeg hadde lyst til å begynne i RS for å kunne bidra til en god sak. I tillegg har jeg selv interesse for sjøen og sjøliv, avslutter han, i en pressemelding fra RS.