Øker den grønne linjen!

Det er en historie til alt, også til denne båten, introduserte Japec Jakopin, en av grunnleggerne til Greenline. De er stolt av verdenspremieren, Hybriden Greenline 48.

Fra de første gang hadde Greenline på tegnebrettet i 2007, frem til idag har mye skjedd. Første båt ble produsert i 2010 og betingelsene til høyere komfort, sammen med grønnere livstil har økt og preger tankene i ledelsen til Greenline. De ønsker å skape hybrid båter som tar vare på kravene fra deres kunder.

Båten kan enten kruse sakte eller gå med høy hastighet like godt. Store solcellepaneler lader batteriene. Utvikling av nye kraftmotorer og kontrollsystemer har vært nødvendig for å klare dette. Navnet en NextGen Hybrid system.  I båten står en D3 motor som sammen med den elektriske motoren tar ansvaret for fremdrift. Her kan du stille ”liste” deg inn til havnen om kvelden og ingen hører deg.

Greenline takker sine forhandlere for suksessen i over 29 land og håper de også med denne modellen vil friste nye kunder til å tenke alternativt.
Den Sloveniske bygde båten, er 14,99 m lang og er 4,8 m bred,  den har 3 doble kabiner, stor salong og pantry. To baderom og to toaletter. Walkaround, og solseng i baugen. Sittegruppe på akterdekk samt stor flybridge med alt man trenger til en fin dag på sjøen.

Prisen er heller ikke avskrekkende for en båt som er større enn de fleste 48 fotere, med innhold og tanker som gleder den miljøbevisste, Ca rundt 4.mill.

Her kan du lese mer om Greenline