Ingen vind og ingen bølger!

Nytt surfebrett er lansert i Düsseldorf. Waterwolf er et elektrosurfebrett. Du trenger verken vind eller bølger for å surfe. Se brettet i aksjon...

WaterWolf MPX-3 er et nyutviklet innovativt Elekrosurfbrett. Brettet kombinerer siste teknologi med funksjonene til et tradisjonelt surfebrett. Med Water Wolf MPX-3 kan surfere nyte sin hobby uavhengig av vind og bølger på innsjøer og elver, det er også miljøvennlig. Surfebrett nybegynnere kan øve på surfing i lokale farvann, enten liggende eller stående. Det er egnet for nybegynnere, profesjonelle, surfere og SUP’ere.

 Se film her  (teksten fortsetter under filmen)Hovedtrekkene i korte trekk
Waterwolf MPX 3 har en dobbeltkjølt propell-stasjon, som er designet for optimal fart. Den kan kjøre smale kurver uten stans. Styret har et litium-ion-batteri med integrert beskyttelse mot kortslutning, overoppheting og dyputlading. Hastigheten leses trinnløst via en start knott eller et gasshåndtak, som styres via en Bluetooth mobil og et trykksensor sett. Brettet vil bare virke hvis sikkerhetslinen er satt inn. Den utfører også umiddelbar stans hvis uventede hindringer dukker opp. På en LCD-skjerm vises hastighet, batterispenning og gjenværende reisetid. Brettet kommer i fargene turkis, blå, gul, rød og hvit.

Spesifikasjoner :
     Hastighet / ytelse: 25-30 km t / 5 KW
     Batteri spenning / kapasitet: 51,8 V / 20 Ah (1040 Wh)
     Kjøre tid / Range: 20 minutter / 8 km
     Brett Volum / Vekt: 100 liter (22 kg) / 130 l (24 kg)
     Mål: 240 cm x 65 cm (105 l) / 245 cm x 73 cm (130 l)

Les mer om brettet hos Waterwolf