Se Bavaria sin “Highline”-Edition!

Denne gangen er det flaggskipet i Sport serien til Bavaria, som kommer i en oppjustert versjon. Nye Bavaria Sport 44HT, er mye båt for pengene.

Vi har tidligere skrevet om “Highline” versjonene til Bavaria, og under båtmessen i Düsseldorf var det verdenspremiere på den nye hardtop modellen.

Her får du mye båt for pengene. Prisen ut fra verftet er 371.042 €, som er ca kr 2,330 000,-  I tillegg kan du regne hk avgift, frakt og mva på båten. Prisen i Norge er litt avhengig av motorvalget, men rundt 3,5 mill for den minste motoren. Fremdeles regnes det som en meget billig 44 foter.

Volumet i båten er enormt, og båten er 4,41 m bred. Flere sitteområder, og hardtop løsning passer godt på Vestlandet. I motsetning til sports utgaven slipper man her kalesje over hele cockpit, og med åpen takluke har du neste samme følelse på fine dager. 

Du har alle muligheter til å tilbringe hele dagen oppe i båten, da her er vetbar, kokeplater og kjøleskap. Blir det surt kan du trekke ned i båten å lukke døren. Under dekk er nok en salong, fullskala pantry, 3 doble kabiner (kan leveres med 2), 2 toalettrom og et eget dusjrom.

Highline, betyr ekstra luksus, som større badeplattform, teak på akterdekk og cockpitområde. Høyglans, og en eksklusiv glecoat farge som viser at du har den oppjusterte utgaven.

Motor alternativer er
2 x Volvo Penta D6-370 eller D6-400 EVC
2 x Volvo Penta IPS 500 eller 600 inkl. Joystick

For mer info se Bavaria