VELASCO 43 – Årets båt i Europa!

Merry DE LA POEZE, produkt Direktøren for motorbåtserien til Jeanneau, er stolt over å ha lansert en vinner.

Båten Velasco ble først lansert som Voyager, men har nå fått et mer tilpasset og eget navn, forteller Merry DE LA POEZE til Båtsans i Düsseldorf. Han mener at de har klart å lage en båt som har alt en familie kan ønske seg, uansett hvilket aldersnivå man er på.

Poeze er mest fornøyd med den gode sikten man har i hele båten. 360 grader, samt designet som er nytt og innovativt. Miljøet både innvendig og utvendig har vært viktige faktorer i planleggingen av båten.

Dette er en båt som går stabilt i sakt fart og er like behagelig i høyere hastigheter på grunn av skrogformen. VELASCO har et moderne Trawler uttrykk uten å være en typisk Trawler.  Her er gode forhold både inne og ute i båten, så den passer for å ferdes på kyst med mye variert vær. Uteplassene er flere og for å komme frem til baugen er det god passasje rundt båten.

Inspirasjonen til båten er hentet fra de større yachtene og rangen vil etter hvert inneholde båter fra 35 – 50, forteller POEZE. Etter den gode mottagelsen og tittel som "European Motor Boat of the year 2014", blir det spennende å følge den nye serien videre, smiler han avsluttende.

Prisen ut fra verft er €325 800, som tilsvarer ca NOK 2 750 000, men i tillegg kommer frakt, hk, og mva til Norge, og selvsagt hvilket utstyr man velger.

Jeanneau Velasco 43 ble årets vinner av "European Motor Boat of the year 2014" i båter opp til 45 fot i konkurranse med de andre nominerte: Prestige 450, Rhea Trawler 36, Austin Parker 42 Sedan og North-Line 37 Pilot

Tekniske spesifikasjoner:
Total Lengde    :13.7m / 44.9'
Skroglengde    :11.98m / 39.3'
Bredde  :4.12m / 13.5'
Kabiner :2
Motor    :2x380 CV CUMMINS
Designers:T. Castro Yacht Design / Jeanneau Design

Mer info hos Jeanneau Boats