To nyheter fra Nimbus!

Svenske Nimbus starter 2014 med 2 nyheter. 405 Coupè hadde sin premiere i Düsseldorf og 21 Nova i helgen i Göteborg.

Båtsans overvar den høytidelige avdukingen i Düsseldorf. Det er stil når svenskene presenterer sine nyheter. Kanapeer og litt sprudlende i glasset til de fremmøtte hører selvsagt med, før musikken ljomer i høyttalerne.  Til tonene av  ”Klingande Jubel”  dalte det Svenske flagget av, og forventingene kunne løsne.

En tydelig slektning i Nimbus familien er avduket. Litt mer moderne linjer, men uten tvil en Nimbus. Mye fint arbeid og godt gjennomtenkte løsninger, med tilsnitt av nye tanker preger båten.

Badeplattformen er  meget stor, med smarte lagringsrom og brønner. Fendrene har fått sin faste plass på akterrekken mot akterdekket. Også her stor uteplass med en l-formet sittegruppe. Det er også god plass til å gå rundt på rekken og frem til baugen. Solsengen i baugen er delt av et langt sotet vindu som gir lys ned i hovedlugaren.

Langs rekken på styrbord side kan fører gå ut på dekk via skyvedøren. Veldig praktisk og samme type løsning som vi ser på walkaround båtene. Nimbus har valgt å kalle det Side Walk design, da det kun er på styrbordside. Komfortabel dobbel- førerposisjon, med pantry bak og salongen på babord side. Salongen kan også endres slik at to flere gjester kan sitte i fartsretning. Under dekk er tre doble kabiner, to toalett og et dusjrom.

Motoralternativer er 2 x Volvo Penta D4-300 eller D6-370.

Markedssjef hos Nimbus, Jonas Göthberg har store forventinger til deres nye flaggskip og forteller at viktigheten og fokuset hele tiden har vært; Komfort, lett tilgjengelighet og et Skandinavisk design. Vi har en båt med klassiske linjer og sporty eleganse.

For mer info se Nimbus.se