Den 3. i Azimut GRANDE kolleksjonen lanseres!

Yachten er trettiseks meter og er 100 % Azimut - Benetti. De tre MTU 2000 16V -motorene er kombineret med tre Rolls-Royce Kamewa (vannjet), som sørger for en maksimal hastighet på 39 knop.

Den tredje Azimut Grande 120SLs  er bygget i løpet av de siste to årene og er klar for lansering  i april 2014.
Azimut Grande er den mest eksklusive Azimut Yachten i verftets samling.

Azimut Grande 120SL tilbyr båteier et bredt spekter av alternativer. Bortsett fra plasseringen av enkelte integrerte yacht komponenter, som motorer og hoved skott, har båteieren fått total frihet av bygging og innredning . Det totale konseptet og stilen til det nye designet er et verk av Stefano Righini, med interiør av Carlo Galeazzi .

Den interne layout inneholder en hovedsalong på 60 kvadratmeter, 50 kvadratmeter glass og ekstra takvindu ovenfor. Totalt avsløres mer enn 15 kvadratmeter med himmel og hav -  som nok gir en enestående følelse : skillet mellom inne og ute praktisk talt forsvinner

Stuen leveres som standard med et ti personers spisebord og to sofaer. På hoveddekket kan båteiere fritt uttrykke sin smak og tilpasse møblene . På nedre dekk er eierens lugar, den måler 43 kvadratmeter. 11 av disse er dedikert til eget bad . De to glassvinduene gir en fantastisk utsikt over sjøen og pryder interiøret med naturlig lys .

Yachten inkluderer også tre gjestelugarer : en VIP lugar i baugen med en dobbeltseng , og to lugarer med to senger midtskips, hver med eget bad .

Den ytre designet er konstruert for å gi best mulig ferie følelse .Fremme i baugen, er en liten salong og to store solsenger. Flybridge gir et ekstra utendørs oppholdsområde utstyrt med en styreposisjon, jacuzzi , dinette og salong . På hekken er badeplattform og selvsagt en garasje, blant de største i denne kategorien.

De tre MTU 2000 16V motorene er kombinert med tre Rolls - Royce Kamewa vannjet, to sidevannjet, og en sentral booster jet for å gi en ekte fullblods ytelse. Maksimal hastigheten er 39 knop og yachten skal ha en enorm akselerasjon.