Windy 39 Camira!

Du kommer ikke usett inn til havnen med nyheten fra Windy. Camira er den linjelekre storesøster til Zonda 31, og det forplikter. Bli med ombord..

Igjen er navnet fra vindens verden, og denne gangen er det et Australsk Aboriginal navn som er valgt. Betydningen av navnet er Of the Wind, eller Av Vinden. Inntil navnet var bestemt, het prosjektet ”Grand Zonda” for å vise at dette er i samme serie som Zonda. Zonda har som kjent fått enormt mye skryt i verdenspressen, samt her hjemme for sine sjøegenskaper, og design.

I tøffe tider gjelder det å fornye seg, og se hva markedet er på jakt etter. Vi tror dette er en båt for dem som liker design, gode sjøegenskaper og komfort. Trenden som kommer er litt mer fort ut og fort tilbake. Brukerne tar gjerne en litt kortere tur, til en havn som tilbyr det lille ekstra, for så å returnere hjem igjen, forteller Ørjan Wollertsen hos Nautic-Sailing i Bergen. De er ny forhandler for Windy i Vest og ser frem til å få nyheten til Bergen.

Båten er laget for cruising og fart. Moderne og minimalistisk under dekk, med to doble kabiner, pantry og bad. Store uteplasser som inviterer til felleskap. Messebåten har detaljer som nok ikke er standard, men imponerende gjennomført. Ønsker du det lille ekstra, får du det.

Med motorene som er installert, 2 x Volvo Penta D6, på 400 hk hver, får du en toppfart rundt 45 knop og marsjer på 38 knop.

Før vi får se den i sitt rette element på sjøen, skal båten vises på endel messer. Første ut var Düsseldorf.