Amerikansk nyhet til Norge!

Vi møter Jonny Pedersen hos JP Marine Yachts, som satser på nok en amerikaner. Nyheten Carver 34 flybridge, er en litt rimeligere utgave enn Marquis.

Pedersen er spent på mottakelsen, men har selv en meget god følelse for denne båten. ”Du har aldri sett en så stor 34 foter”, påpeker har til oss. Se på all plassen, man skulle tro den var mye større.

Vi blir invitert ombord i Düsseldorf  for å høre mer om nyheten, og hvorfor importøren mener dette er båten for det Skandinaviske markedet.

Båten ble lansert i 2012 av Amerikanske Carver Yachts, og 34 foteren var den første modellen i en serie med spennende nye båter, forteller JP. Carver Yachts er et uavhengig og privateid selskap, som har konstruert og produsert båter i 59 år. Selskapets amerikanske verft ligger i Pulaski, Wisconsin, (her bygges også Marquis).
Carver Yachts er verdenskjent for sine romslige og ergonomiske løsninger, forteller JP. Den har det typiske nordamerikanske designet, og har et gjennomført handverk fra topp til bunn. Carver Systems and Design Engineers, har fokusert på å utvikle en båt som møter behovet for dagens og morgendagens båtentusiaster til en litt rimeligere pris enn luksusmerket Marquis, mener JP.

Carver 34 er en romslig flybridge båt, som inneholder akterdekk med salong. Derfra inn til salongen og pantry. To store doble dører som kan åpnes helt, er imellom. Høy førerposisjon, med dobbelsete i fartsretning. Under dekk, er reders kabin i baugen, og gjestekabin  under førerposisjonen. På babord side er det laget plass til et stort baderom, med adskilt dusj og toalett. Flybridgen er godt utnyttet og blant de største vi har sett på en 34 foter. Her har du god oversikt og plass til mange gjester i salongen.

Motor alternativ i Norge er 2 x Volvo Penta D4 med V-gir og aksel.  Prisen er ca 3,5 millioner, og da får du en godt ”spekket” 34 foter. For mer info ta kontakt med JP Marine Yachts.