Ny Saga 320 HT og ny Saga-forhandler i Bergen!

Saga Boats AS har inngått ny forhandleravtale med Bergen Marine AS for salg og markedsføring av deres modeller i Hordaland.

Per Alvern hos Bergen Marine forteller til Båtsans at de er veldig fornøyd med den nye avtalen. Vi føler at vi har manglet en lukket helårsbåt i sortimentet vårt, og få Saga som en av de rene Norske båtene gleder vi oss til. De har et veldig sterkt kvalitetsnavn og har vært flink til å fornye seg og oppgradere serien sin.

Nyheten 320 HT skal ha premiere på ”Sjøen for Alle”, på Fornebu ved Oslo, her går også det offisielle startskuddet for samarbeidet. Bergen-Marine blir tilstede under messen på Saga-standen. Deretter blir det Bergens premiere på ”Dra til sjøs”.

Sølve D. Refsnes hos Saga Boats, er også veldig fornøyd med å få en ny representant i Hordaland. Vi har veldig mange kunder i regionen, og mange synes det er veldig langt å dra til Selje. Per Alvern er også godt kjent med båtene helt tilbake til tidlig 90 tall, da han solgte Saga båter for Hui-gruppen.

Sølve forteller videre at de har store forventinger til at 320 HT blir en ny populær Vestlandsbåt. På grunn av hardtoppen får du mye bedre plass, og mindre fuktighet en ved en ren kalesjebåt. 

Saga 325 blir første båt i utstillingen til Bergen Marine fra slutten av februar.
Les mer om båtene hos Saga Boats