Nyheten Viknes 980 sjøsatt!

Viknes 980 har premierevisning på lørdag og søndag i Bakarvågen på Askøy utenfor Bergen. Bygg nr 1 er en fullt utrustet fiskebåt, som skal rett på tur til Lofoten, for å delta i VM i skreifiske.

Hjemmehavn til første bygg er Austevoll, og den nye rederen tar båten ut på tokt med en gang. Kursen settes mot Lofoten hvor den skal delta i VM i skreifiske 25 – 29 mars.

Kristian Sivertsen hos Viknes, forteller til Båtsans at båten er laget slik at den kan tilpasses enten til fritidsbåt eller yrkesbåt- markedet, og da spesielt mot fiske.  Årsaken til å åpne opp for fiskebåtmarkedet, er flere henvendelser fra kunder. De har etterspurt en slik båt fra oss, så her følger vi opp det markedet ber oss om.

Vi har så langt solgt tre båter, den første er en fiskebåt, og den neste en fritidsbåt.
Etter at flerbruksbåten ble lansert i fjor sommer, har interessen vært enorm. Båten er fleksibel mht innredning og kan leveres med toalettrom med dusj, sengeplass til 3-4 personer, pantry, 2-3 styreposisjoner etc.

Styrehuset er plassert på BB side for å kunne utnytte dekksplassen på STB side maksimalt, og spesielt med mulighet for Kraftblokk/Garnhaler montert i forkant av Styrehus på STB side. Båten har mulighet for store stuverom eller brønn under dekk.

Båtens Lengde: 9,65 og Bredde: 3,42, Pris fra ca 1,6 millioner.

Ønsker du å vite mer kan du ta turen ut til Åpent hus i helgen, eller finne mer info hos Viknes.no