2014-02-20-0708e0c2b77660f9b386eb50c1ada06e27adab49 Foto: "235 Made For Life" Vi kom over denne artige måten å resirkluere på i Engelsk kilder. Kanskje noe for det Norske redningsselskapet også?

Gjenbruk av redningstøy!

Det Engelske redningsselskapet RNLI har lansert en ny bag og reiseeffekt serie til menn, laget av resirkulerte redningsklær fra mannskapet.

De seks- delene i serien med navnet '235 Made For Life ", alt håndlaget i England av brukte resirkulerte materialer, fra operasjonelle RNLI redningsvester .

Alle delene er laget av overlevingsdraktene brukt av RNLI’s  frivillige mannskaper, under reelle livreddende hendelser på sjøen. Tallet '235 'representerer antallet av livbåtstasjoner.

Laget for hånd med den lysegule og røde fargen som er karakteristisk for RNLI sitt utstyr, har alt blitt spesialdesignet, og hver del representerer en liten bit av RNLI sin historie .

Alt kommer for salg i mars i nettbutikken til det Engelske redningsselskapet og overskuddet av salget går til viktig arbeid og skal brukes til å bidra til å redde liv på sjøen.