2014-02-25-4c74f45dcdaf64f712c2f5dc007304e4b8006f83 Jan Åge Matland ønsker velkommen til Haugesund Båtmesse for syvende år på rad.

Båtmesse for syvende år på rad!

Lurer du på å bli båteier, eller har du båt men tenker at det er på tide å oppgradere noen fot? Da bør du plotte inn 4. til 6. april på kalenderen. Da arrangeres Haugesund Båtmesse for 7. år på rad.

- Utstillerne viser et bredt spekter av ulike båter, fra små og rimelige familiebåter, til luksusbåter for den som har litt tykkere lommebok enn folk flest, sier Jan Åge Matland i DHR Saga.

Det er langs Smedasundet det skjer, og Rica Maritim Hotell blir senteret for aktivitetene.

- I tillegg til båter på sjøen og på land, er det mange andre nyheter. Utstillingen følger suksessoppskriften fra de tidligere båtmessene, og jeg synes det er et godt tegn at utstillerne kommer tilbake år etter år. Det tyder på at messa fungerer som det møtestedet mellom forhandlerne og publikum vi vil Haugesund Båtmesse skal være, sier Matland, som forteller at utstillerne har varslet en del spennende nyheter.

- Det er ikke bare snakk om norgespremierer, det skal til og med presenteres verdensnyheter.
Haugesund Båtmesse begynner å bli kjent også utenfor distriktet, og det er påmeldt utstillere både fra Stavanger, Bergen og sågar Østlandet  

I forbindelse med båtmessen vil det bli lagt ut flere hundre meter med nye flytebrygger fra Etne Betong.  Dette vil gjøre at tilgjengeligheten til båtene vil bli de alle beste, forteller Matland.

Under båtmessen vil det også bli båttreff - "Båter i sentrum".  Dette arrangeres i samarbeid  med Storesund båtforening. Vi vil også ha foredrag som er rettet mot båt og båtliv.
Haugesund Båtmesse er noe for hele familien, sier Matland. 

Samarbeidspartnere under båtmessen er Haugesund Sentrum, Caiano, DHR Saga, Rica Maritim Hotell, Karmsund Havnevesen og Erland Fjordservice..