2014-02-28-9dfb8aa5e34b38d5c51c592067fdec885c54efb7 Foto RS: Rikke Lind gleder seg til nye Elias-episoder.

Redningsskøyta Elias er tilbake på TV!

Siden redningsskøyta så dagens i 1999 har Elias og vennene hans i Lunvik, gledet hundretusener av barn og voksne. Nå kommer det rykende ferske episoder som skal gå på NRK Super hver søndag og forventningene er skyhøye.

– Redningsskøyta Elias har betydd enormt mye for oss i Redningsselskapet. Gjennom Elias har vi nådd ut til tusener av norske barn og foreldre og lært dem sjøvett og hvordan man ellers kan ferdes trygt på sjøen, sier generalsekretær i Redningsselskapet, Rikke Lind. Samtidig som Elias kommer tilbake på tv lanserer Redningsselskapet nye nettsider for Eliasklubben, der barn mellom 3 og 8 år kan bli medlem og lære sjøvett gjennom spill og aktiviteter.

Redningsskøyta Elias har gjennom årene blitt en naturlig og viktig del av Redningsselskapet sin virksomhet rettet mot barn og unge. Gjennom årene har så mange som hundretusen barn fått kjøre en av de mange Elias-båtene som er plassert langs hele kysten. Den 12.mars er det nøyaktig 10 år siden redningsselskapets Elias-båter ble satt på vannet.

– Elias har blitt en naturlig del av Redningsselskapet og vi gleder oss til å se den nye tv-serien. Selv har jeg vært så heldig å få smugtitte på den første episoden, og jeg kan nesten garantere at ingen kommer til å bli skuffet. Dette er redningsskøyta Elias på sitt aller beste, sier en entusiastisk Rikke Lind i dagens pressemelding.

Eliasklubben: www.eliasklubben.no