2014-03-04-533aac93461234e13a4b99eba3d859def779cb4a Gratis flytende "båtmesse" - gå ikke glipp av vårens nyheter i Vest

Flytende Båtmesse i Konvoi!

Den flytende båtmessen ankommer Leirvik havn på Stord, torsdag 6. mars. Drar deretter videre til Bekkjarvik i Austevoll fredag 7., og avslutter lørdag og søndag i Bergen havn.

Arrangementleder Jonathan Dyrstad, i Båtens Beste forteller til Båtsans (som blir med på turen) at Ledende båtleverandører arrangerer konvoi og flytende båtmesse fra 6. til 9. mars

I hverdagen er vi alle konkurrenter, men nå har vi gått sammen om å arrangere en mobil, flytende båtmesse som skal forflytte seg rundt omkring på Vestlandet.

I dagens pressemelding informerer de om at, 14 kjente merker innen alt fra store cabincruiser, mellomstore og mindre fritidsbåter til seilbåter og vannscootere ønsker å vise seg og sine produkter frem. Det gjør de i form av en seilende kortesje på mellom 20 og 30 båter som vil ankre opp på større steder langs kysten. I første rekke blir det Leirvik på Stord 6. mars, Bekkjarvik i Austevoll 7. mars og langs Vågen i Bergen 8. og 9. mars.

Hensikten er at båtinteresserte mennesker skal kunne se og oppleve båtene på sjøen der de bor - i stedet for å måtte dra til en mengde utsalgssteder eller båtmesser på land.
Samtlige leverandører stiller med sine 2014 nyheter og det legges opp til en bred visning og prøvekjøring for alle interesserte.

En ny måte å tenke båtvisning
Initiativtaker til arrangementet er båtbransjens eget organ NORBOAT avd vest. En bransjeorganisasjon som arbeider til beste for gode opplevelser på sjøen. Forhandlerne som er medlem av NORBOAT er alle blant bransjens mest seriøse – og en garanti for trygg handel og god oppfølging.

”Vi regner med god oppslutning om arrangementet og håper at det kan bli en inspirasjon til å starte båtsesongen tidlig – gjerne bak roret på en ny båt”, sier arrangementleder Jonathan Dyrstad, Båtens Beste

De har opprettet en egen facebook gruppe "Flytende båtmesse", hvor man kan følge konvoien, og se hvilke båter som er med. Her er det bare å glede seg til et flott syn på sjøen og i havnene.