2014-03-05-af04ab4393c460d46e5ffb0bd22756a51f021769 Mats Westgård koser seg i Dubai. Han er salgs og markedsdirektør for produktet og reiser verden rundt for å representere det norske produktet

Fullt kjør i Dubai!

De eneste Norske utstillerne på båtmessen i Dubai er Subwing med sitt nye brett Honycomb. Morsomt leketøy, men også nyttig for det profesjonelle markedet. Selv politiet i Dubai har vist sin interesse.

Subwing sitt nye merke Honycomb er i disse dager klart for massemarkedet og de Norske guttene avduker det i Dubai.
Båtsans har tidligere skrevet om unggutten Simon Sivertsen som fant opp brettet Subwing, på en av sine ferieturer med familien, og siden den gang har mye skjedd.

Subwing fra Kristiansand har utviklet i samarbeid med brannvesenet lokalt, et brett for det profesjonelle markedet, som det er stor internasjonal interesse for. Brettet gjør det lettere å finne folk som drukner, forteller Sigbjørn Justnæs, til NRK i en artikkel. Les om det profesjonelle brettet, Berger liv med surfing.

Produktet har vekt stor internasjonal interesse og han har vunnet flere prestisjetunge priser, forteller Mats Westgård, som er salgs og markedsdirektør for produktet.

Nå har de utviklet enda et brett for alle. Det nye brettet er litt smalere og letter enn karbonversjonen, men du vil fremdeles bevege deg like lett under vann. Prisen for brettet er ca 2000,-

Se youtube video her: