Litt av et syn i dag!

Etter en nydelig frokost hos Tonnings Mathus i Bekkjarvik, var Konvoien klar for avgang. ”Værgudene” var litt snillere i dag.

Etter samling utenfor Bekkjarvik gjestehavn var konvoien klar til å fortsette til Bergen havn. På rekke å rad var det litt av et syn for dem som så konvoien langs leden inn til Bergen. Et sikkert vårtegn er båtmesser, og denne gang er det en liten forsmak fra Norboat Vest.

Båtforhandlerne i Bergen ønsker å skape et miljø på tvers av båtmerkene og håper kundene setter pris på tiltaket. Det blir garantert flere flytende båtmesser i tidene fremover. I Leirvik var det mange som fikk gode leeds å arbeide videre med. Så å dra ut til kundene, kan vise seg å være smart.

Et annet gunstig forhold er at forhandlerne får testet båtene over større distanser, og vet hva som er bra og hva som fungerer. I løpet av denne konvoien har båtene fått testet seg, spesielt de minste båtene, og samtlige har fungert.

Er du klar for båtnyheter og ønsker en hyggelig båtprat er båtmessen åpen på søndag 9.mars fra kl 12:00. Det er gratis adgang og et godt utvalg av både stort og smått. 

Dagens konvoibilder på turen til Bergen ser du hos Båtsans samt film på tur inn til havn...