2014-03-09-0cb8ed6dff933a57b6542147a90b65388a609250 Administrerende direktør i båtbransjeforbundet Norboat og messearrangør for Sjøen for alle, Erlend Prytz.

Onsdag 12.mars åpner Sjøen for alle!

Norges største båtmesse arrangers for 52. gang, og selv om vi har oppvarmet i Bergen, betyr dette hvert år starten på en ny båtsesong for alle båtinteresserte i Norge.

Etter år med nedgangstider for båtbransjen ser det ut til at markedet, godt hjulpet av det fine sommerværet i 2013, nå er på vei opp igjen, forteller Norboat i dagens pressemelding.

Dette lover godt for alle deltakerne på årets Sjøen for alle, som stiller ut sine maritime produkter i Telenor Arena på Fornebu fra den 12.-16. mars. Arenaen huser i år 140 hovedutstillere, og minst like mange underutstillere, som viser 75 nyheter for maritimt interesserte. I tillegg er arenaen fylt til randen av båter, motorer, elektronikk, klær og annet utstyr.
 
Vi er stolte av vår over 50 år lange historie, noe som befester Sjøen for alle som den viktigste arenaen for presentasjon av båter og maritimt utstyr i Norge, sier administrerende direktør hos messearrangør NORBOAT, Erlend Prytz.

En tidlig vår er kanskje trist for skientusiastene, men ikke å forakte for alle som elsker båtlivet. 2014 vil nok by på en lang båtsesong, og den får sin offisielle start under Sjøen for alle, sier Erlend Prytz.
 
Halve Norge i båt
Norge er en båtelskende nasjon. Undersøkelser gjennomført av InFact viser at halvparten av befolkningen er båtbrukere i en eller annen form, og Norge har trolig den høyeste andel båtbrukere per innbygger i verden.

– Det som også er spesielt for Norge er at vi har en vesentlig større andel unge båtbrukere her enn i andre Europeiske land. Det gir oss god tro på fremtiden for fritidsbåtlivet i Norge,  avslutter administrerende direktør i båtbransjeforbundet Norboat og messearrangør for Sjøen for alle, Erlend Prytz.
 
Aktiviteter på messen

Også i år arrangeres damenes dag: Søndag kommer alle damer inn gratis fra kl. 1400. Det blir både moteshow, foredrag og underholdning med Marit Strømøy. For barna er redningsskøyta ELIAS alltid populær, og i år er den helt nye, interaktive ELIAS på plass med show både lørdag og søndag. I helgen kan man også treffe både sjørøvere og ballongkunstnere.  På messen kan du også ta VHF-sertifikat.
 
 
Åpningstider:
Hverdager             kl. 11-20
Lørdag/søndag      kl. 11-18