2014-03-17-3468bc3227eb839d57dbe8c9849faa3808b031b0 Peter Talseth og Rune Berg med messens mest oppsiktsvekkende bukser..Inspirert av Curling gutta

SpotGuard ”billig” tyveriforsikring!

En batteridrevet svart liten enhet, som lett lar seg skjule på motoren eller i båten. Til en svært konkurransedyktig pris, er dette vel verd å investere i.

SpotGuard er et nytt posisjoneringssystem med små enheter som rapporterer sin posisjon i fastsatte tidsintervaller. Kommunikasjonen er basert på GSM og har verdensomspennende dekning. Med deres webbaserte system for monitorering og tracking er det mulig å finne siste posisjon, se historikk samt å administrere sonealarmer både fra PC, nettbrett og smarttelefoner.

På messen møtte jeg Peter Talseth og Rune Berg som hadde de mest oppsiktsvekkende buksene, men det var SpotGuard som vekket interessen. Det er en svært liten boks (55x60x17mm) og er enkel å installere på alle typer objekter. SpotGuard har inntil 10 års levetid med innebygget batteri som eneste strømkilde. Du har også assistanse fra deres Alarm senter 24/7. Oppklarings prosenten er omtrent 100%, og du får billigere forsikring når du har installert SpotGuard.

Prisen er rett i underkant av kr.3000,- som helt klart er en billig forsikring. Sammen med en støyende alarm er dette en klar anbefaling for å holde uvedkommen unna din båt og motor.
 

Mer info hos GuardSystems